V86-8, kallas det att man har spikat i de avdelningarna. Här är de fem högsta V75-vinsterna 00:35. Numer går V86 av stapeln på onsdagar, och i princip alltid över

två banor såsom.ex. Till slut blev dock V86 ett permanent inslag i travvärlden, och tävlingarna gavs en fast dag i veckan att genomföras. Här presenterar vi den rätta raden till. Eftersom V86 består av relativt många lopp kan prissummorna ganska ofta variera, men det beror även på vilken typ av hästar som vinner i de olika V86-loppen. Precis som V75 är V86 en spelform där man vinner genom att hitta ett antal vinnare utifrån ett givet antal lopp. Det är ju så att hästar kan bli strukna från travlopp med ganska kort varsel, ofta bara någon timme innan travloppet skall starta. Det är faktiskt så att man i detta fallet bara kan säga att det minsta man har vunnit är det som står bredvid 7 rätt. Trav365 liverapporterade från travfesten. Vi har gjort i ordning ett enkelt räkneexempel här nedan för att illustrera hur man räknar ut hur mycket ett V86-system kostar att lämna. Detta betyder att vi har fått 6 rätt på 2 x 3 6 olika rader i vårt system, och vinner då alltså 6 gånger vinstsumman för 6 rätt. Kostnaden för att lämna in ett V86-system är sedan beroende av hur många hästar man har valt att spela på i varje lopp. Här redovisar vi dagens vinnare inom V64 så snart loppen är klara och när odds, kvarvarande travsystem, värde samt eventuella strykningar samt diskningar har inkommit från ATG så redovisas det fullständiga resultatet från V64 idag på Umåker. Du kan enkelt hitta rätt resultat och utdelning på vår sida för V75-resultat. Rätta V75 Resultat idag Här hittar du rätta V75-raden i och med vårt V75 Resultat idag som vi redovisar efter varje avslutad V75-omgång. På Travet hittar du alltid rätt resultat. Propulsion skrev historia och vann Hugo Åbergs för tredje året i rad. Trav365 liverapporterade från travfesten. Här kan du rätta din rad. Travlotto erbjuder gratis reducering av travsystem.

Rätta trav

Antingen kan man välja sina reservhästar själv utifrån övriga hästar som man inte har spelat på i vardera lopp. Som kan ses som en enklare viktad ranking som är baserad på hästarnas senaste lopp. Av den totala prispotten åsidosätts 40 till 8 rätt. Liknande gäller för 6 och 7 rätt. Utdelning 7 kr 6 rätt 597 kr 5 rätt. Detta beror på att man kanske kan ha fått 7 rätt på olika sätt.

Att rätta V86 kan ibland vara lite förvirrande, vid en första anblick på resultaten för V86 är det lätt att anta att om man har fått 7 rätt så kommer man att vinna exakt den prissumma som står bredvid 7 rätt - men riktigt.Här kan du rätta din V75-rad med TravRevyn idag Beräkna Din V75-vinst För in Dina resultat i de tomma fälten och utdelningen för.Klicka på Beräkna och programmet sköter allting sekundsnabbt!


V867 13 5 x 3 x 2 x 1 x 4 x 2 x 3 x 1 720 rader. Skrälla" favorite" trav 20, man väljer helt enkelt ut en eller flera hästar i varje V86avdelning. Och precis som namnet antyder gäller det att hitta de vinnande hästarna i åtta lopp. Beroende på vart någonstans man lämnar in sitt V86system 7 eller 8 rätt, men man bör även tänka på att det allt som oftast tillkommer en inlämningsavgift på några kronor. Men den vanligaste anledningen är att hästen har blivit sjuk eller ådragit sig en skada. Första start för V64 är satt till. Här hittar du dagens V64 resultat fredag 7 september 2018 från lättstädad Umåker travbana vilket vi får löpande direkt från ATG 3 hästar, antal rader, vinner brukar utdelningen för 7 och 8 rätt ibland även för 6 rätt bli väldigt hög. V75 från lördagens lopp, om man lämnar in systemet hos ett ombud tillkommer alltid en inlämningsavgift. Vid en första anblick på resultaten för V86 är det lätt att anta att om man har fått 7 rätt så kommer man att vinna exakt den prissumma som står bredvid 7 rätt men.

Kostnaden för att lämna in systemet fås sedan genom att multiplicera antalet rader med 25 öre.Utdelning och jackpot på V86, som vi nämnde i inledningen är det möjligt att vinna på V86 med 6, 7 samt 8 rätt, men givetvis är det ju så att ju fler rätt man har desto mer pengar vinner man.V86-4: 1 hästar, v86-5: 4 hästar, v86-6: 2 häst.