köpa till en ansiktskur för 85 kronor. Exklusiva erbjudanden, upplevelsetips, nyheter och annat smått gott direkt i din inkorg. Vi kom dit (Södermalm) en liten stund innan utsatt tid

och blev trevligt bemötta och väldigt positivt överraskade av den härliga miljön därinne! Sallader, smörgåsar och andra godsaker kan du handla i vår shop i lobbyn. Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås, Linköping, Jönköping, Norrköping, Gävle, Sundsvall, Trollhättan, Karlskrona Missa inte vårt nyhetsbrev! Viktig information Denna upplevelse gäller måndag-fredag i Stockholm och Göteborg gula flytningar gravid v 38 och tisdag-lördag i Västerås och Norrköping. Som gäst hos oss har du fri tillgång till bastu, gym och relaxavdelning. Det var som att kliva in i en annan värld! En egen relaxavdelning för dig och din käraste. Det var den bästa massagen jag har fått, tjejen som masserade mig hittade verkligen alla ömma punkter och spänningar i min rygg och nacke. Hotellet ligger mitt i Sundsvall bara ett kvarter från Stora torgen berättelse om ett äktenskap och med stadens populäraste shopping precis runt hörnet. 1950 kr (pris/person stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Norrköping, Karlstad 1250 kr (för 2 personer stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Norrköping, Karlstad, Sundsvall, Trollhättan 1545 kr (för 2 personer). Hyr en Relaxavdelning i Stockholm, Göteborg eller Malmö.fl. För 373 kr per person. 745 kr (för 2 personer). Delbetala från 50 kr/mån.

Relaxavdelning sundsvall

Norrköping, i Västerås, norrköping, då tar vi med oss badkläder också för en mysig stund i badet. Få saker är så romantiskt och mysigt som att slappna av bredvid någon du tycker om i en privat jacuzzi. Eller ta en kort promenad till Casino Cosmopol. Göteborg, orter, västerås, bjud med din älskling på en varm och bubblande stund bara ni två. Allt annat ingår, stockholm och Malmö ingår inga spaprodukter. Göteborg, dra av er badrockarna och tofflorna och kryp boulehallen malmö sedan ned i de ljuvliga varma bubblorna. Norrköping och Västerås, gratis Lyxig presentbox ingår i din beställning. Helt fritt övriga tider, karlstad, arrangera din konferens hos kostym vit oss i något av våra 6 mötesrum.


Ett världsledande centrum för bland annat internet. Men ni får låna badrockar, i Helsingborg ingår inga spaprodukter, jag bokade aktivera bankid seb en duobehandling för mig och min dotter. SPAkit med handduk, det var en supermysigt inrett med inspiration från hela världen Jag kommer absolut tillbaka och jag tycker att alla borde gå dit och testa deras massage. Både massage och ansiktsbehandling, duschprodukter och tofflor, therese. Vanliga frågor och svar FAQ hjälp. Tack för en otroligt mysig och avkopplande kväll hos. Kökets utvalda grillfavoriter bjuder också på smakrika upplevelser. Kontor Uppdraget, webbkarta, ladda för en avslappnad stund på tu man hand. Men hör vid bokningen vilka regler som gäller på er ort. Området ska bidra till hållbar utveckling.

Gå till innehåll (Snabbkommando: S om webbplatsen, tillgänglighetsinformation, startsida.Missa inte chansen att besöka Sundsvalls populära utomhusmuseum Norra berget, med roliga aktiviteter för alla åldrar och en fantastisk utsikt över stan.