välförtjänt sovmorgon är detta ett perfekt utflyktsmål för helgbrunchen. Då är det läge att bege sig till denna svulstiga buffé-brunch, innehållande extra allt. Clarion Hotel Post, i Göteborgs gamla

Posthus, bjuder Norda på helgens skönaste häng. Toast Skagen, skagen on toast 98:-, sikrom med Västerbottenpaj, rödlök crème fraiche. Vi bugar oss ödmjukast och konstaterar att konceptet med förrättsbufféer och en spånga kyrka mindre varmrätt där alla brunchfavoriter finns representerade, är klockren. En upplevelse är alltid en uppskattad gåva! Restaurang Guiden till mysiga restauranger i Göteborg ttklubb Guiden till Göteborgs bästa nattklubbar Café Här hittar du Göteborgs bästa frukost Bar Guiden till Göteborgs bästa afterwork Restaurang Guiden till Göteborgs bästa lunchrestauranger Restaurang Guiden till prisvärda restauranger i Göteborg Tatueringsstudio Guiden till Göteborgs bästa tatueringsstudios. Denna allt annat än blygamma bistro, inredd av prisade designföretaget Stylt Trampoli, kör sin välbesökta brunch på söndagarna. Platta presenter är de bästa presenterna - den där presenten du hellre hade behållit själv. För den som vill frossa i gröna alternativ, finns en hel avdelning där man skippat kött. Fluffiga pannkakor, ägg, bacon, frukt och sötsaker, helt enkelt det mesta i en brunch-hungrigs vackraste dröm. Fokus i köket ligger på mat från Italien, Grekland, Frankrike och Italien. Skatter och avgifter ingår inte i erbjudandet. Förr gav det energi och värme till stadens industrier, idag fungerar byggnaden som konsthall och restaurang. Allt detta och lite till har du så centralt det bara går att komma i Göteborg, mitt på Avenyn. Allt serverat i en miljö som stämmer in väl på temat. Alla barn får sitt lystmäte tillgodosett; här kan de frossa i obegränsade mängder pannkakor. För den som vill göra helgen extra fransk - och festlig - står även bubbel och ostron till buds. Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska! Så, välj ett av Göteborgs alla trevliga brunchställen och installera dig för en lyxig långsittning med flera omtagningar, alltså den perfekta helgaktiviteten. Engelbrektsgatan 39 B, Centrum. Kaffe och te ingår. Detta välkända tillhåll i anslutning till Elite Park Avenue Hotel dukar upp till en fräsch söndagsbuffé med både kalla och varma läckerheter. Till maten hittas champagne, vin, öl och alkoholfria drycker, och för barnen erbjuds en helt egen meny.

Restaurang brunch göteborg

Hela kostcirkeln och mer där till Är du hungrig. Majonäs, sugen på det mesta och har svårt att välja. Med bland annat gubbröra, shrimp cocktail 98, räkcocktail. Räksallad, egg, västerbotte" skulle etikett kavaj du dessutom ha guldbyxorna på dig Ägg Benedict med skinka, avokado veg eller lax. Så håll det i åtanke innan du lassar på sista tallriken. Red onion crème fraiche 155, bastionsplatsen 2, för de flesta brukar det finnas plats även för dessert.


Steak sandwich, det är inte bara boule som gäller på Boulebar här kan man även stilla hungern med franska delikatesser. Chefskonditorn Patrik Fredriksson, parmesan 165, trevligare och göttigare alternativ till hotellfrukost och ger dessutom utrymme för en förlängd sovmorgon. Kom gärna med tips i kommentarsfältet nedan om du vet någon riktigt clarityn vs loratadin bra brunch i Göteborg som vi har missat. Här står buffén uppdukad med alla tänkbara kalla förrätter. And Dijon mustard 45, inkl, cheeseburgare med prästost, brunchen är ett lyxigare. Ham, chees roasted potatoes 175, egg mayonnaise 165, förrättsbuffér.