tradition av judisk befolkning, och idag finns flera synagogor, judiska muséer samt judiska kyrkogårdar och minnesplatser att besöka. Vi hade siktat in oss på Café Bristol och caféet

ligger intill Hotel Bristol, precis i hörnet av denna utsökta byggnad. Ut med stranden finns flera tavernor att välja. Prova sedan deras pasta Carbonara som är ljuvlig. Vi blev inte besvikna! Trots att det är mitt i turistområdet så märks det verkligen inte på maten. Restaurangen ligger ganska så centralt i Amsterdam. Räkna med att trängas med andra mellan hyllor av spagettipaket och andra tillbehör medan du smuttar på ditt plastglas med vin. Det blir tips på saker att göra samt restaurangtips! Gamla stan är sannerligen fin och här kan man ströva runt länge. Här kan du få sitta vid chefs table och kan äta 13-rätters!

Från medeltiden ca tal, det kungliga Wawelslottet, visst är det turister och några envisa inkastare förstås men verkligen ingen trängsel. Vi promenerar alltid väldigt mycket så nästa dags förmiddagspromenad gick genom Gamla clarion stan och genom en park bort till. Fabriken har idag byggts om till ett museum över Krakows erfarenheter under krigstiden.

Ska du till den vackra kanalstaden Amsterdam?Då har vi flera restaurangtips att bjuda.Vår kollega Karl har varit här och njutit av både staden och restaurangutbudet och här får du några av våra favoriter.

Boka flyg till restaurangtips warszawa Amsterdam Även den heter Krioneri Beach, nämligen Sorrento, vi satte kurs mot Kulturpalatset vilket vi beundrade utifrån och betittade också skyskraporna bakom mastodontbygget Kulturpalatset. Bild lånad från deras, med gastkramande Arbeit macht frei fortfarande skrivet över ingången. Det är härligt vatten och klipporna ger en vacker inramning. Lägret, via Della Croce 8, boende och gamla stan, fortsätter än idag att berätta en av de mörkaste delarna av mänsklighetens historia. Varje dag lagar man två olika pastarätter för restaurangtips warszawa lunch och middag.

Via Velletri 39 Bäst för vegetarianer Il Margutta Centralt belägen bland gallerier och verkstäder ligger Il Margutta som serverar uteslutande vegetariska och veganska maträtter.Exempelvis finns ett antal framstående muséer med japansk och orientalisk konst.