har ett stort utbud av restauranger i Göteborg och en säker och smidig bokningsfunktion. Under sommaren är det riktigt mysigt att sitta uppe bland takåsarna. Kristinelundsgatan 9 (inte långt

från Avenyn). Köket ser du från bordet och dofterna av god mat sprids i restaurangen. De är kända för sin goa King Size Räksmörgås.se till och var hungrig när du kommer hit. Sommartid sitter ni på utsidan på solsidan och tittar ut över kanalen. Musiken och inredningen går såklart i rockens tecken - Gruppen Inflames och dess två ägare Peter Iwers och Björn Gelotte har ju inrett 2112. I Göteborg kan ni äta underbar fisk och skaldjur med tanke på närheten till havet men också kött, saftiga hamburgare och vegetariskt. King Size smörgåsen introducerades redan 1984 då Hotel Gothia öppnade. På sommaren är det riktigt trevligt att sitta ute och varför inte testa deras boulebana. Fisk och skaldjur i världsklass, nyskapande kök, Michelinstjärnor och fina råvaror från ett levande jordbrukslandskap. . Vill ni besöka en gammal genuin restaurang med härlig atmosfär och helt underbar mat - missa inte Sjömagasinet. Hamburgarna består av 70 högrev och 30 bringa. Namnet Carnegie kommer från skotten David Carnegie jr som ägde sockerbruket och portebryggeriet som anlades här 1808. Den är öppen varje dag. Glöm inte att boka. Lunch och Middag serveras. Mikael och hans fru som äger restauranger köper fina råvaror från bla Johan i Hallen. Här kan ni mumsa i er hamburgare, entrecote, biff, tonfisk, pizzor och från havet fisk och ostron! Hit kan ni gå om ni vill känna er lite som om ni är på semester. Inte konstigt att matälskare trivs så bra i Göteborg. . Kaponjärgatan 4 A (hörnet Kaponjärgatan/Haga Östergata solrosen » 28 (Guide Michelin vill ni äta mycket kvalitativ mat kan vi varmt rekommendera. Kajen var under långt tid den enda djupa hamn som fanns i Göteborg. Vad sägs om jordgubb och timjan eller basilika! Japansk mat serveras också. Restaurangen har god mat och varför inte ta in flera rätter och dela. En tre-rätters middag serveras på Cafe Kronhuset. Kanske mest känd som en pub men de har även en restaurang i huset. Du kan också köpa med dig snabbfryst mat och äta en annan dag.

Pauserna är långa mellan rätterna men det kan behövas för att kunna smälta och diskutera det man just har ätit och sedan vara beredd på nästa vin och rätt. Moon Thai barrique Vinbar Älskar ni viner och vill testa nya. Besök gärna deras takterass och glasveranda. Missa inte skaldjur deras Afternoon Tea på Lördagar. Fantastiskt utsikt precis brevid hamninloppet, dumplings för hela slanten, vitkalkade väggar Är det hit ni skall. Här kan ni också välja mellan många olika goda hamburgare. Vem kan man lita på, beijing8, kan det rent utav var du själv. Mycket god salladsbuffe och bra priser på ölen.

Fullkomligt älskar Restaurang Göteborg!Vi är trogna kunder hos.

Poolrobot Skaldjur göteborg restaurang

Så ni som vill drömma er skaldjur göteborg restaurang bort till Italien för en stund. Beijing8 The Barn Här äter ni hamburgare och" Här kan ni äta gott eller bara ta en drink i baren. Magasingatan Kristinelundsgatan 13, kvalité är det som gäller här för råvarorna. Aschebergsgatan 22 Levantine Trattoria Puccioni Italienskt på Hisingen En liten trevlig italiensk restaurang på Hisingen. Ta er tid och testa deras helt enorma menyer med 58 rätter. De fina råvarorna tas väl om hand skaldjur göteborg restaurang av Göteborgs fisk och skaldjursrestauranger och dess uppfinningsrika kockar. Går ni hit, deras kombinationer mat och vin är helt perfekt Är ni fler än 6 personer kan ni dela på en hel grillad spädgris.

Ät en god middag medans du deltar i denna mordgåta.Vad sägs om kimchi, bibimbap, sjögräsnudlar och Kodjochang.