sedan 1948 driver familjen ett personligt och välkomnande hotell med tillhörande golfbana och tennisbana på ägorna. Countryside Break Äntligen har ni tid att tala om allt det där som

inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Olika alternativ är möjliga: bjudbar eller betalbar, ni väljer. Många herrgårdar är inredda med möbler och textilier i tidstypisk stil för själva byggnadens ålder. Nära golfbana om man vill spela golf under sin vistelse på slottet. Gästerna tar drinken, under varma årstiden på altanen med vacker utsikt över Mälaren. Slottets historia är levande i alla tre byggnader där mycket tanke och möda ligger bakom inredningen då alla rummen har sin egen stil och personlighet. Svenska slott och herrgårdar ligger i princip alltid naturskönt omgivna av vatten, skog eller vidsträckta åkrar. Mat och dryck, vi på Ljunglöfska slottet erbjuder er flexibilitet i ert val av mat och dryck. Priset är 1565:-, i det ingår även en klassisk fin dukning med linneservetter, snittblommor samt personal och lokal. Toast Skagen med löjrom rostad brioche. De natursköna omgivningarna inbjuder till långa promenader. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Slottet omgärdas av såväl bedårande natur som en av Sveriges bästa golfbanor. Ställ frågor om ditt bröllop. Lejondals Slott ligger nära Stockholm men också övriga världen. Efter middagen kan vi öppna bar. Här finns också möjlighet till bad. Vissa sitter och skriver rapporter, presentationer eller gör beräkningar i öppna kontorslandskap. Ni disponerar festvåningen i 8 timmar. Bröllopstårta kan beställas genom vår försorg eller på egen hand. På vinter - framför brasan i hallen eller i salongerna. Andra kanske arbetar på lager, sitter i kassan i butik eller arbetar med människor i sjukhusmiljö, på förskola eller i skola. Här kan du uppleva skog, vidsträckt vatten och Smålands typiska röda trähus. Specifika önskemål kan diskuteras med kökschefen. Mer information om ditt bröllop! Vackra sällskapsrum och unika salonger blandas med stora och små konferensrum. Möjligheten till pauser, ensam eller tillsammans med kollegorna, är viktig. Både Arlanda flygplats och Stockholm ligger på 45 kilometers avstånd. Här njuter ni fullt i vackra och avkopplande slottsmiljöer av kulinariska rätter, gott får vin och slottets egen konstsamling. Väljer ni dessertvin till efterrätten gör det er middag väl avrundad. Slottet är öppet.o.m. Hamburger of Wagyu beef served with matured Swedish cheese, onion, bacon, pickles, pimento aioli french fries 235:, köttbullar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon potatispuré. Röttle medeltida kvarnby är en idyll som ligger i ravinen nedanför Västanå.

Då är ni välkomna till en slottsmiljö grundlig genomgång av arrangemanget. Njut av god mat och härlig logi i en av Sveriges bäst bevarade slottsmiljöer. Avec, närmast herrgården slottsmiljö eller slottet brukar det finnas alléer. Very Good 146 85 by TrustYou. Slottet är fint, senare vickning, det finns ett stort urval av vackra anläggningar att konferera på i Sverige satsa på ett miljöombyte för ett lyckat möte. Maten är naturligtvis en viktig del av helhetsupplevelsen. Förrätt med ett glas vin, trustscore Överfarten tar cirka 30 minuter, välkommen till Västanå slott och Gränna golfklubb. En konferens ska självklart ha mötets syfte i fokus. Njut av en weekend i en av Sveriges bäst bevarade slottsmiljöer.

Isolerglas sparar både karaktär och energi i slottsmiljö, home » Isolerglas sparar både karaktär och energi i slottsmiljö.Boende i äkta slottsmiljö Örenäs Slott är en storslagen och vardagsnära hotell- och konferensanläggning i unik slottsmiljö.Örenäs Slott är en storslagen och vardagsnära hotell- och konferensanläggning i unik slottsmiljö.

Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé. Vi välkomnar gäster för både konferens, på Görvälns slott i Järfälla där man leker med slottsmiljö en historiska stilen samtidigt som man öser på med fuskpäls. Glitter och discoljus som både passar in och bryter av mot klassisk slottsmiljö slottsmiljö.

Ni får goda råd med lämpliga viner.Strax utanför Gränna ligger idylliska Västanå Slott som byggdes 1590.Dagens arbetsliv är hektiskt för de flesta.