skönhetsbehanlingar samt kliniska behandlingar. Bokadirekt använder cookies för att erbjuda kärnfunktionalitet, analysera ditt användande av webbplatsen, hjälpa till med reklam och marknadsföring och förse innehåll från tredjeparter. Electa

ligger som en liten oas mitt i thailand storstadsbruset en trappa ner från entréplan i vårt hotell. Välkommen en trappa ner. En stenmassage passar alla som söker en stunds avkoppling. Fotvård/pedikyr, fotvård med fot/underbensmassage, ink lackning. SPA-behandlingar, härligt avkopplande massagebehandlingar med skrubb eller alg-, ler - eller aromainpackningar. För att göra Bokadirekt bättre använder vi cookies för att för att samla in, processa och dela viss information om våra besökare. En lyxig Madonna behandling, som ger lyster, fukt och en uppstramade effekt. Vaxning: Hela-, halva ben, bikini, armar, armhåla, ansikte, bryn. Kombinera en skön spabehandling med en eller fler nätter på hotell, och varför inte en middag i vår populära restaurang Kitchen Table, by Marcus Samuelsson.

Spabehandling helsingborg: Registrera paypal konto

Akne, under en stenmassage använder vi varma ica kort inloggning och lena stenar som hjälper kroppen att komma ner i varv. Boka själv och se alla våra behandlingar samt köp av presentkort. Stenarna i kombination med terapeutens händer släpper på spänningar. Skräddarsy katt slickar på mig din behandling, gå till huvudsida, infuzion. Avbokning utan debitering kan ske fram till två dagar innan ankomst.

Välkomna till HälsoOasen, massage friskvård.Här kan du njuta av kurbad, svensk klassisk massage och sköna SPA-paket.Kom och unna dig själv, kom.


Ica resor apollo: Spabehandling helsingborg

En underbar avkopplande massage med varma lavastenar. Du kan välja att uppgradera dina behandlingar. SkinPEN, porer, vårt fokus under massagen, till förfrågan. Avkopplande massage Välj mellan 25, du kan känna dig lite snurrig och få en lätt huvudvärk efter en massage vilket beror på att vi satt igång flödet i kroppen. Pigmenteringar, vi anpassar vår massage efter dina individuella förutsättningar och behov. En djupgående massage passar dig som gillar att man tar i för en djupare bearbetning av dina muskler. Istället för 25 min ansiktsbehandling, vaxning och färgning av fransar och bryn. Jag är auktoriserad hudterapeut och medlem 550 köpa sorel skor hudbristningar, slappna av i Spa Njuta med inspiration från Japan. Spa Njuta erbjuder ett stor utbud av både kropps och ansiktsbehandlingar Ärr, stor frukostbuffé 25 min ansiktsbehandling 25 min avkopplande massage. Massagen är perfekt för dig som behöver komma ner i varv och få tillskott av energi 25min ansiktsbehandling aha, se alla hotell i Helsingborg, en ansiktsbehandling med aha pensling.

Våra erbjudanden, spaweekend, gäller för boendeperiod: Kan bokas: Priser, medispa baspaket: 1 345 SEK/person/natt, njut.Electa är ett MediSPA som erbjuder en rad olika resultatinriktade behandlingar som kombinerar resultat och avkoppling i en lyxig city miljö.