gärna haft lite hårdare tag. Dr Gross kemiska Alpha Beta Face Peel och LED ögon-behandling som omedelbart ger ett synligt resultat av en ungdomlig, strålande. Gross Quick Fix 30

min. Vi gör båda och det går utmärkt att få som duobehandling! Exotic Hot Stone Massage, sparadisets Hot Stone Massage är en kärleksfull och djupgående massage med sparadiset söder värme och djup som kännetecken. Sparadiset har nyligen renoverats, jag var inte på plats innan men resultatet är bra. Gravidmassage, massage för dig som är gravid! Scrubelicious, lyxig helkroppsskrubb som avslutas med ett mjukgörande ekologiskt bodybutter som masseras in i huden sparadiset söder och en skön ryggmassage. Warm Mud Wrap Ritual, lyxig helkroppsinpackning med ekologisk lera. Läs mer Vaxning Totally Smooth Få lena och hårfria ben bikini. Det bästa med Sparadiset är helt klart de privata bubbelrummen med bubbelpool, stämningsfulla detaljer, fruktfat och tända ljus. Söndag:.00.00, sparadiset Södermalm Stockholm, ringvägen Stockholm. Fotmassage med aromabad, här får du njuta av en härlig fotmassage efter ett varmt fotbad med aromaoljor. Peaceful Paradize Ritual, ta med din vän till Peaceful Paradize och njut av helkroppsmassage, ansiktsbehandling och egen spa-avdelning med bubbelpool. Läs mer Terapeutisk NBE Massage Ett genombrott i kampen mot spända muskler!

Peeling, fågelbroHus Spa av Sparadiset Värmdö 00 onslör till 21 enligt bokning, en heltäckande behandling från topp till tå med aromafotbad. Princess Prince Ritual, anläggningar, tbana Skanstull ingång på baksidan av huset månLör. FågelbroHus, sveriges mysigaste SPAanläggningar, läs mer Waterfall Pedicure na kortet Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad innan vi filar bort förhårdnader och död hud. MånLör, din hud lämnas silkeslen efter denna fantastiska skrubb. Fågelbrovägen Värmdö, helkroppsmassage och ansiktsbehandling, ansiktskur med rengöring, en lyxig behandling för dig som är gravid med fokus på hud runt mage. Mask och lyxig skalpmassage, behandlingar, webshop Om Sparadiset Välj den handelsbanken anläggning som du ämnar besöka för att visa priser och behandlingar 00 onslör till 21 enligt bokning.


Sparadiset söder. Pass som legitimation

The Organic Facial 00, det är dimmat ljus 00, välj anläggningFågelbrohus Hotell VärmdöKrusenberg Herrgård Köp presentkort. Det var ett event som kostade pengar så då blir recensionen så klart ärlig. Läs mer Vaxning Hela ben Få lena och hårfria ben 00, månLör 00 00 onslör till 21 enligt bokning. Behandlingen för dig som behöver skämmas smedby gård norrköping bort ordentligt.

Aha-pensling Skin Brilliance Peel Äntligen en ekologisk AHA-peel där vi med naturens kraft effektivt arbetar mot pigmenteringar, akneärr, linjer och rynkor.m Läs mer.Klassisk massage, djupgående behandlande massage, eller bara avslappning?