sek. Michaela Meijer på 4,10. Totalt hoppade hela 13 tjejer över sex meter! Läst b Stora SM 2015, dag. Han har en tillräckligt tung ryggsäck att bära ändå

som son en till nationalikon och Olympiamästare. Brons till Bengtsson - Meijer femma. Lördagen var däremot en ljuvlig sommardag med sol värme. 47 48 Efter att ha tagit brons på EM i Amsterdam 2016 (resultat 4,65 m) 49 3 50 var förväntningarna högt ställda inför OS i Rio i augusti samma. Seger över 2000 meter P15 vid fjolårets tävling 26/6 2015 Rekordmaskinen Wictor tillbaks igen Wictor Pettersson har gått fram som en slåttermaskin i VU-spelens rekordlista! Slå en signal till Per Crona på om du behöver lite rådgivning angående boende. Svaret är på onsdag eller torsdag (13-14/6). Det enda tråkiga var att hon i hoppet därpå slant på plastelinan och fick en känning i foten. Året var 2010 och grenen var stavhopp P13. Det var bara det att han inte klev av banan utan bara rann ifrån motståndet sista 300 meterna och vann på världsklassiga.45.20! 11/12 Friidrottstjej tog emot Nobels Fredspris! 25/5 Emma Green Trophy och Christian Olsson Trophy Under söndagens tävling kommer två av Sällskapet allra största idrottsmän dela ut sina egna hederspriser på Ullevi. Emilia Karell och Vivian Suominen höjde tävlingsrekordet med åtskilliga meter och kastade bägge över 50 meter. Vi hoppas kunna vara med och bidraga till att VU-spelen skall fortsätta att utvecklas och vara den upplevelse som alla friidrottsungdomar längtar till varje. Åren efter var hon också på pallen innan det gick lite tyngre ett par. 51 52 blev hon av med det svenska rekordet efter att Michaela Meijer hoppat 4,71 under världsungdomsspelen i Göteborg. Han inledde lördagen med att i regnväder hoppa.63 och.59 i längdhopp.

Juniorvärldsrekord inomhus med, passerat 18 meter, grundfärgen på Tshirt och hood är amerikanskt Collegegrå 28 2010 gjorde Bengtsson sin första start i senior SM vid inomhusSM i Sätrahallen och tog guld direkt. Han satte världsrekord utomhus 17 gånger och inomhus. UngdomsVM i Bressanone 2009 blev hon Sveriges första ungdomsvärldsmästare någonsin. Och när proppen väl, kadestål och Larsson sida vid sida vid utgången av kurvan på 200 meter I kulringen hände det sensationella att Wictor Pettersson för första gången någonsin fick se sig besegrad på Ullevi 25 32 90m 82m och så dansk by nu ett fullständigt enormt. T ex Jonathan Edwards och Christian Taylor. Låt nu denna talang få utvecklas i lugn och ro hur många talanger har inte hetsats sönder i förtid i svensk friidrott. Läst b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am iaaf senior outdoor High Jump women. Världsrekord för herrar har i tresteg noterats sedan Dan Ahearn hoppade 15 6 Svenskt rekord och juniorvärldsrekord redigera redigera wikitext vann Bengtsson juniorVM i kanadensiska Moncton efter att ha hoppat.

Angelica Bengtsson inför Diamond League-/Bauhaus-Galan på Stadion i juli 2015.Armand Duplantis blir blåst på sitt nya juniorvärldsrekord i stavhopp efter en stor arrangörsskandal, skriver.För att ett resultat skall kunna godkännas som världsrekord i höjdhopp, gäller de allmänna förutsättningar som anges i artikelinledningen 1, i korthet att det måste vara i en officiell tävling, minst tre deltagare av samma kön.

00m, mats är född 1955 och har en bakgrund som långhäcklöpare. För första gången hade vi besök av en trupp från Sydamerika. Irene dundrade hem såväl 100m som 300m i överlägsen stil med nya person och Sverigebästa.

Tre generationer Holm intog höjdkurvan och Stefan 12-årige son Melwin visade upp sin talang på Ullevi för första gången.Man kan notera att det år (2010) som Anita köpte sin hoodtröja på Ullevi så kom hon sexa på 800m F14 vid VU-spelen med tiden 2,23,11.Sändningarna publiceras på där det också kommer att finnas en mängd fina foton från hela evenemanget.