drar underlivet på den 39: e veckan av graviditeten eller på den 40: e gravidveckan. Behandling av denna sjukdom utser en gynekolog, beroende på graden. För att

få tillståndet så att när det finns skarpa eller sömnadssmärtor i underlivet till vänster eller höger är det mycket avskräckt. Frontal sinuit Med denna sjukdom utvecklas inflammation i främre bihålor som är beläget i främre ben framför tta är en komplikation av akut luftvägs sjukdomar, virusinfektioner. Smärta i pannan i samband med: tinnitus; flugor inför mina ögon; illamående, kräkningar; dizzinesses; kränkning av samordning av rörelser. Sådana smärtor kan uppstå som ett resultat av olika patologiska tillstånd som passerar i det lilla bäckenet. I akut, kramper smärta Det finns ett tecken på tubal abort. Fallande infektion i njurarna och urinblåsan. På grund av vad som drar underlivet och för vilka ytterligare symptom kan du diagnostisera en viss sjukdom? Som du kan se finns det många anledningar till att dra smärta i underlivet. Torsion av cystens ben blir grunden för brådskande operation. Uttryckt genom en serie av attacker följde ett uppehåll under några. Ofta är "kolik" en följd av förekomsten av infektionssjukdomar, sexuellt överförbara infektioner. Till exempel, om menstruationen startade i tid eller med en fördröjning, om patienten är orolig för urladdning med blod. I regel går obehagliga känslor bort genast efter sexuell aktivitet. Visas rädsla för ljus. Förstörde diskarna, bildas på kotor beniga utväxter osteofyter. Smärtor av en piercing karaktär kan också uppstå mot bakgrund av en instabilitet hos bäckenorganen som uppstår under hormonell rekonstruktion. Försiktighet bör tillvägagångssätt valet av läkemedel under graviditet. Cures sjukdom på grund av kirurgi eller hormonbehandling. Kirurgisk patologi En ganska vanlig orsak till att sticka smärta i buken är kronisk appendicit. I magen kan ge som ett resultat jade inflammation i njurarna. Dessa smärtor är i regel förknippade med omorganiseringen av kroppen under graviditeten och förutser inte något hemskt. Det finns blödningar i äggstockarna. Men vad betyder det när förseningen är månadsvis, testet är negativt och drar underlivet? Smärta syndrom kan åtföljas av dysuriska manifestationer (brådskande eller frekvent uppmaning att urinera). Med svår smärta i buken kan du ta (till exempel) enligt instruktionerna. Med prostatit finns det också smärtor i ett dragande tecken i underlivet. Av dessa skäl börjar underlivet, nedre delen av ryggen, skada sig.

Ibland händer det intussusception, ansöka om akut hjälp, om intensiv. Symtom förekommer redan i senare skeden av sjukdomen. Migrän Är en kronisk sjukdom som kännetecknas av återkommande svår bultande smärta i främre delen av en sida. Smärtan kan vara av olika slag. Det rekommenderas att bekämpa sjukdomen omedelbart. I en sådan situation är det ett behov av brådskande hjälp av en specialist. Smärta i buken under graviditeten Sömnadssmärtor i underlivet på höger sida av graviditeten Utseendet av sådan smärta kan indikera en ektopisk graviditet när utvecklingen av fostret sker utanför livmodern. Dessutom och följd av sekret Ökat intrakraniellt tryck Stiger trycket i skallen artär och ven kan bli irriterad av många stickande smärta i underlivet nervändar. Att gråta i flera månaders ålder orsakas ofta av buksmärtor.

Vag för stickande smärta i underlivet, ljumsken och nedre delen av ryggen mellan korsbenet och tarm ben;.Akut prostatit uppträder av svår smärta i underlivet och i perineum, frekventa resor till toaletten, särskilt.

Stickande smärta i underlivet

Orsaken till dragande smärta kan vara inflammation i de nedre delarna av lungorna. Och andra och intensiv smärta tillsammans med andra obehagliga symptom. Men vissa känslor och orsaker till deras förekomst kan övervägas i vår artikel. Utmärkande drag, i vilket fall stickande som helst behöver du mer exakt bestämma plats och natur för obehagliga känslor. Under graviditeten kan följande situationer uppstå. Fysisk aktivitet neuropsykisk överbelastning, om graviditet eller någon frånvaro av sjukdom. Drar nedre delen av magen under tidig graviditet nästan alla kvinnor som ett resultat av aktiv blodflöde till livmodern och påskynda mikrocirkulationen. Graviditet och sjukdom, brott mot avföring i form av både. I detta fall uppstår akut vård, nästan alla kvinnor märker att under menstruationen öm nedre delen av ryggen och drar nedre delen av buken. Adnexitis, utan stickande förmåga att behålla fetalt ägget.

I det här fallet, inte utan provning för infektioner, sexuellt överförbara (candidiasis, trichomoniasis, gonorré).Möjligt epileptiska anfall, psykisk funktionsnedsättning, tal problem, försämring av luktsinnet.