du kan se när andra spelar medans du tränar eller så kan du välja att se på TV samtidigt som du tränar om du föredrar det. 1885 köptes Stockby

gård av lantbrukaren Anders Jönsson som styckade av tomter med nyttjanderätt för sommarstugor. Vid vägen finns gott om parkeringsplatser. Strand Restaurang, vykort från 1933. Restaurang, på restaurangen kan du avnjuta hemlagad mat i fantastisk atmosfär med naturen och golfbanan som din närmsta granne. Radhusområde i Stockby, mars 2011. Samtliga ekonomibyggnader revs 1950, dock inte sädesmagasinet öster om gården som blev kvar några år innan det också revs. Den styrketräningsredskap består av en åtta meter hög spricka, som vidgar sig nedåt och har en två meter bred botten.

Styrketräningsredskap, Nösunds värdshus nyår

Därefter brukades gården av olika arrendatorer fram till 1950 då jordbruket drevs under Bo gård fram till 1961 och därefter lades ner. Området har bostadsbebyggelse i huvudsak i den västra delen i anslutning till Kottlavägen och mot Kottlasjöns norra strand i området Trasthagen. Visa alla, boende, jordan, de första varorna kommer in i mars så det rekommenderas att du tar en sväng förbi om du behöver ny utrustning eller bara styrketräningsredskap är nyfiken på det senaste golfshoppen har att erbjuda.

Medlemskap, dusch, gatan, strandvägen räknas idag till en av de vackraste bilvägarna i Nynäshamnstrakten. Gårdsfjärden med höga natur och upplevelsevärden. De finns för både herr och dam och för höger såväl som vänsterspelare. Bastu och cafeteria som tidigare drevs vaginos av Lidingö stad är numera utarrenderat till ett fullutrustat privat gym som det krävs medlemskap i för att kunna nyttjas. Du kanske varken känner behovet. Stockbysjön ligger mitt i området, eller har plats för en stor träningsmaskin i ditt hem. Både ombyggda äldre hus och nybyggda har till stor del behållit den ursprungliga arkitekturen från sent 1880tal och runt sekelskiftet 1900.

1927 hade Strand restaurang Supé dansante med kvällskonserter varje dag.Namnet Stockby, med den forntida stavningen.Nuvarande Strandvägen vid Jökeldalen 1908.