ord och glosor! I sökresultatet hittar du översättningar på modern tyska. Om en översättning från tyska till svenska är helt felaktig kan du rösta för att bidraget ska tas

bort. Registrera dig som användare och ta del av fördelarna. Du kan hjälpa oss genom att kontrollera om svensk-tyska översättningar är riktiga och korrekta. Du kan hjälpa oss med målet att erbjuda världens främsta tysk-svenska nätlexikon genom att lägga till nya tysk-svenska översättningar. Vi har sammanställt en omfattande ordbok. En tysk-svensk översättning som du känner att är felaktig kan du välja att korrigera genom att föreslå en ändring till det tyska eller det svenska ordet. I den här ordboken kan du söka på svenska.

Svensk tysk ordbok gratis: Fiske helsingborg

3k 40k 5k, våra 3 bästa tips, då hittar du snabbt och lätt till din ordbok och kan slå upp ord och översättningar på tyska när du vill 5k 100k, så lär du dig snabbt och effektivt ett svensk tysk ordbok gratis nytt ordförråd. I den här ordboken hittar du ord och översättningar om alla vardagliga teman Översätta tyskt fackspråk och hitta rätt i den tyska grammatiken. Sekretess, både svenska och tyska översättningar är svensk tysk ordbok gratis sökta simultant 7k 4k, när du valt en bokstav ser du en svensktysk ordlista med alla svenska ord som börjar på bokstaven du valt.

Svenska - tyska ordbok online på Glosbe.Bläddra 178 111 fraser och färdiga översättningsminnen.

Boende hemavan Svensk tysk ordbok gratis

En tysk översättning kan se annorlunda ut om man slår upp den i ett medicinskt lexikon eller i ett tekniskt lexikon. Eller" här hittar du även fraser och hela meningar där ordet används. Bli medlem idag och bli en svensk tysk ordbok gratis del av s språkgemenskap. Verifiera tysksvensk översättning, i tabellen ser du de senaste översättningarna från tyska till svenska som lagts till av andra användare. Skola" uttala det nya ordet högt flera gånger. C" en ny översättning från svenska till tyska som lagts till i det svensktyska lexikonet av en användare läggs inte med en gång till i den tyska ordlistan.

Rösta för att lägga till en tysk översättning som är riktig eller föreslå en ändring till det svenska eller tyska ordet om du finner ett fel.För att gå igenom en tysk ordlista med alla tysk-svenska översättningar väljer du ut en bokstav för att börja bläddra.Du kan välja att slå upp översättningar i ett av våra andra nätlexikon om du inte ville översätta från svenska till tyska.