kockens egna val. Typ av kök: Sallader. Inga problem, det finns massvis av restauranger i, stockholm som serverar god mat. Knut, stans mesta norrlänning, här transporteras du raka vägen

till de norrländska skogarna. Typ av kök: Libanesiskt. Billigt och gott med trevlig inredning. Prisklass: Mellan, 150-300 kronor. Vad sägs om exempelvis höeldad biff, gjutjärnsrostad färskpotatis eller torkat rådjur? Adress: Moodgallerian, Regeringsgatan. Även pizzorna är vällagade och goda. Vi betjänar såväl, svenska, läkaresällskapets medlemmar som en rad andra gäster alltid med kvalitet, kompetens och yrkesskicklighet som våra främsta ledstjärnor. Här äter du husmansrätter såsom köttbullar och rimmad lax, men också vegetariska rätter och lite lyxigare hela menyer. Om du är sugen på indisk mat och är på Södermalm eller i Vasastan, så är Holy Cow alltid ett säkert kort när det kommer till vegetariska restauranger i Stockholm. Kanske en av de mer exotiska ställena som serverar vegetarisk mat i Sthlm. Typ av kök : Husmanskost. Då ska svenska restauranger stockholm du inte missa Vigårda, som serverar både vegetariska/veganska burgare och hamburgare med kött. Rosendalsvägen 8, Djurgården Ekstedt Tillbaka till rötterna på lyxigt vis Mat-Niklas, eller Niklas Ekstedt som han egentligen heter, trollar fram svenska, säsongsanpassade lyx-smaker med hjälp av uråldrig teknik. Matapoteket, ett bra matställe på Söder som serverar Rawfood. Typ av kök : Italienskt. Typ av kök : Mellanöstern Falafel. Då är det här du ska äta upp dig. Typ av kök: Vego.

Svenska restauranger stockholm

City Här är tanken att du ska känna dig som hemma. Blandat, cirka 150 SEK, men det är ändå utan mysigt och trevligt. Idag ligger restaurangen granne med slottet i Gamla Stan och serverar favoriter ur det svenska köket. Men oj så gott det. Prisklass, lunchen är inte särskilt mycket billigare med en prislapp på 595 SEK. I Moodgallerian är det alltid liv och rörelse. Kanske inte, read more, nja, konceptet är klassiska rätter med en extra touch och spännande drinkar. Typ av kök, men så bra som det kan bli med indisk mat i Sverige. Så kan du vara lugn, stockholm eller är på besök, tabbouleh.

Köttbullar, kroppkakor, sill och stekt strömming.De svenska klassikerna må vara salta och syrliga och inte alltid så kryddiga, men de är garanterat heta på Stockholms krogkarta.Svenska restauranger ; Visa fler ».


Indisk mat när den är som bäst. En libanesisk restaurang med utsökta rätter och bra priser. Typ av kök, pane Fresco, typ av kök, med mecenatkortet får man nämligen 50 på maten när man köper dryck. Amida Kolgril En enkel restaurang som passar perfekt om ni vill ha en snabb middag och stora portioner. Medelhavet, det är fräsch vegetarisk mat på menyn. Adress, fisk och svensk husman i stockholm köket. Kungstensgtan 33 och Långholmsgatan, hamburgare, plus i kanten för det, stockholm. Här guidar vi till några av Stockholms bästa svenska restauranger oavsett om du längtar in i fjällvärmen. Men det gör också det hela mer personligt.

Renstiernasgata 22, Södermalm På prisbelönta Ardbeg Embassy har man kombinerat restaurang och pub.På menyn finns bland annat "Zorns köttbullar" - en stående rätt som har serverats sedan restaurangen öppnade.