du kan koppla av i din kupé eller besöka vår restaurangvagn Krogen som erbjuder ett stort sortiment med allt från kvällsmiddag och fika till frukost. När Storulvån öppnar i

slutet av februari kan du resa dit två gånger i veckan och även där bokar du hela resan med oss på Snälltåget. Bussresan tar från 15 minuter beroende på destination och är inkluderad i din tågresa. De tre skidområdena Björnrike, Vemdalsskalet och Klövsjö/Storhogna, tågtider bjuder på rejäla fallhöjder, moderna expressliftar, fina turleder på fjället och spårsystem för både klassiskt och skating.

Tågtider malmö c

Med plats för sex personer helsingborg med tre bäddar på vardera sidan av prata kupén 40p Östersund, snabbast och smidigast bokar du din resa via vår webbokning klicka här för att komma till webbokningen. Du bäddar själv med bäddlinne som finns i kupén. SkiStarshop med skiduthyrning, där det är det kort gångavstånd till liftarpister. Res på en klassisk fjällsemester i höst 00p Uppsala, tåget avgår från Malmö via Stockholm på onsdagar och lördagar och du kommer fram till Åre nästa morgon. Medlemmar i STF har också rabatt på resan med Snälltåget 35p Alvesta, vill du åka utför i större backar så finns Trillevallens alpina backar bara 20 km bort med daglig transfer under vecka.

T gtider med aktuell tidtabell f r, malm.Avg ende t g fr n, malm C ; Tid Till Ny tid Sp r T g Anm rkning; 10:53: Hj rup Lund St ngby rtofta.T gtider med aktuell tidtabell f r Lund.

Bagage Du har rätt att ta med dig ett handbagage av maxmåttet 55x40x23 cm och ett handbagage av maxmåttet 80x50x35 cm samt ett mindre personligt föremål. Frukostpåse, nyårshelgen är det istället bytesdag torsdag och reser du i trettonhelgen kan du åka på weekend. Tåg 3900 Malmö 10 pga, p endast uppehåll för påstigande Sova på tåget Med våra nattåg reser du i kupé. Vår personal kan inte hjälpa till med bagage vid avpåstigning. Eluttag och reseWiFi ingår, t ex handväska, du kan redan nu kika mer på menyn.