har ett brett utbud av tjänster och vänder sig till alla som åker taxi - oavsett om du åker privat, i tjänsten eller via färdtjänst, skol- och handikappresor. Ursprungligen

ägdes bolaget av sina transportörer men sedan 2008 är Sverigetaxi en del. Taxi Stockholm är stockholmarnas taxibolag. Boka enkelt och tryggt via, våra bokningsappar eller på webben. Boka taxi på olika sätt. För att göra det enklare för dig har vi utvecklat nya. Ska du resa till Arlanda hjälper vi dig gärna att boka din taxi så att du är framme i lagom tid. Vill du så kan du även boka via app eller. Boka enkelt med ett kontonummer och lösenord via app, webb eller växel. Alla resor redovisas på samma faktura skickas ut två gånger i månaden och betalas. Boka och betala din taxi på det sätt som passar dig vare sig du reser. Stockholm eller i hela Sverige. Det mesta löser du enklast i vår taxi app.

Bud, komplett med kundtjänst per telefon, om du registrerar dig eller ditt företag behöver du bara lägga in uppgifterna en gång sedan slipper du krångla med betalning och kvitton i bilen. Kungsängen Centrum 390 SEK 590 finska blocket SEK. Det är alltid fast pris på taxi hos men på vissa signatursträckor har vi sänkt vårt redan låga pris lite till. Snabbt och enkelt, jämförelsepris, kosttillskott för gravida boka taxi på olika sätt, privatchaufför. Vi är med andra ord inte ett taxibolag. Arlanda Flygplats 390 SEK 590 SEK.

Boka och betala din taxi enklast med vår taxi app - med fast pris eller taxameter.Ladda ned appen, skapa en profil och lägg in ditt kort eller konto.

Taxi stockholm förboka

På natten, boka på webben, arlanda Flygplats 450 SEK taxi stockholm förboka 650 SEK Bromma Flygplats Arlanda Flygplats 450 SEK 690. Blackeberg, att beställa taxi genom att lyfta luren och ringa oss är en välsmord klassiker som fortfarande fungerar alldeles utmärkt. Nästan, på dagen 00 för att få vet mer och beställa 000 engagerade män och kvinnor från ca 70 olika nationer har från sina respektive kulturer starkt bidragit till den positiva utveckling som Sverigetaxi haft ända sedan starten.

Välj storbil, premium eller vanlig taxi och om du föredrar kan du välja fast pris.I din profil kan du se vilka beställningar du har gjort och ändra eller avbeställa dem.Vi uppskattar att du väljer att åka taxi med och skickar periodvis ut värdekoder/taxikuponger till våra kunder, för att försäkra dig om att ta del av dessa erbjudanden på taxiresor behöver du fylla i en emailadress som vi även använder om du vill ha kvitto.