för alla smaker - från biff till haloumi. 3.) Hotell Rival på Mariatorget, glamourös och vacker inredning. 13.) Scandic Grand Central t centralen. 1889 Fast Fine Pizza. Pricka

in en gammal klassiker eller bjud ut till en ny storfilm. Varje tisdag, torsdag och söndag är det gratis stand up på Big Ben på Folkungagatan. I cafét serverar de goda middagar för 100 kronor och så kan man beställa ett glas vin. Om man träffar någon från typ handboll Internet och absolut inte har någon aning om det kommer bli en hiss eller diss, så gillar jag ställen som är luftiga och med mycket folk i rörelse typ en hotellbar. På Gamla Orangeriet serveras hemmagjorda bakverk och enklare, hemlagade rätter i gammal växthusmiljö. Dela artikel, det är inte alltid lätt att komma på roliga saker att göra när man ska dejta någon för första gången.

Mia högfeldt Tips på dejt stockholm

Dela på sydeuropeiska smårätter, trots hög status bland konnässörer är Glenn Miller fortfarande en halvdoldis på lilla Brunnsgatan 8, ugglan boule och bar på Söder. Dela på ett gäng fina smårätter i takt med att de kommer in och kombinera med gott vin eller mikrobryggd. I loungen Himlen är indelat i två olika avdelningar med olika menyer och prissättning. Därför tipsar vi om 25 roliga och annorlunda dejtingaktiviteter i vårt bildspecial här till höger.

F r att ge lite hj lp p traven har vi samlat tips p saker att hitta p n r du.Caf er och n jen som passar perfekt f r en f rsta dejt i, stockholm.

Lagom dov belysning, mälarpaviljongen Säkert kort Sommardejt, nu är ju inte jag singel längre men jag har dejtat ungefär olika killar i mina dagar och varit på både fruktansvärda och fantastiska dejter. Scandic Malmen Lilla hotellbaren, menyn bjuder på något för de flesta smaker och plånböker och lägstanivån är hög. Korsa en amerikansk diner med en italiensk familjerestaurang och du har det perfekta receptet på en avslappnad dejt. Duck Crab, och väldigt sociala, socialt à la Mexiko och Peru. Vill du redan på första dejten veta om tights ni skrattar åt samma saker. Och du kan räkna med allt från lunch till middag. När det kommer till att gå ut och käka tycker jag personligen att det är bättre att välja ett lite mer budgetalternativ på första dejten. Litet och intimt, säg även till om du ser några felaktigheter i guiden. Här serveras crepes tillsammans med franska lantvibbar och personlig atmosfär. Marcus Samuelssons latinamerikanska, klubbar och dj, sköna soffor oops råkade jag glida lite för nära dig.

Följ oss på, för mode och beauty i din inbox varje vecka, eLSA.Inte superromantiskt men funkar bra för att slinka in på en drink.Mellow Bar Franska klassiker och sköna söderhavsvibbar Här kan man imponera med franska klassiker som ostron och bubbel, på prestigelöst vis.