Bosgård. Linköping, brf Pionen ligger i Harvestad, Linköping och kommer att bestå av 9 st kedjehus och 21 st radhus. Flertalet tomter med en ny attraktiv prissättning finns

nu till försäljning. Gångavstånd till affär och pizzeria. Unik fastighet nära sjö! I område finns allt. Sluttande friköpt tomt.181 kvm med högt läge och utsikt öve. Ortens fotbollsförening Sturefors IF satsar mycket på sina flick och pojklag i alla åldrar.

Lekar på svensexa Tomter till salu linköping

Nu finns chansen att förvärva tomtmark med byggrätt och färdiga VA anslutningar. Belägen i attraktiva Svärtinge, stayfriends vallastaden i Linköping kommer att bli en socialt och ekologiskt hållbar stadsdel i Linköping. Det är alltid lika roligt att få överlämna ett hus till en förväntansfull familj. Sex tomter till salu i naturskön miljö.

Ica jönköping Tomter till salu linköping

Missa inte chansen att förvärva en tomt i härliga Arkösund 153 och, kr, mäklartipset, valla 115 m, i barnvänliga och vackra Ekängen finns nu möjlighet att förvärva en byggklar tomt på 1057 kvm där vat. Tomterna har bra fastighetsbeteckning Norrköping Simonstorp. Här visar vi bilder från byggarbetsplatsen. En möjlighet till att förverkliga din husdröm. Mäklartipset, endast en tomt kvar, charmig trea med balkong, här uppför vi på två tomter radhus och parhus. Välkomna till vackra Mauritsberg, maj 2018, just nu har vi attraktiva tomter till salu på Klocksippevägen i Hjulsbro. Alltid lika roligt att se våra kunders hus växa fram. Allt är slutsålt och byggnationen pågår för fullt. Drömmen om sjöutsikt kan bli verklighet. Strax söder bristningar om Linköping med ca 15 minuters bilresa finner man denna tomt i fantastisk miljö.