Utdelning 6 rätt: kr Utdelning 5 rätt: kr Utdelning 7 rätt (Boost kr Utdelning 6 rätt (Boost kr Utdelning 5 rätt (Boost kr Förifyllda värden för utdelningen på 7

österlen 6 och 5 rätt gäller för V75 på Åby lördag. Vem eller vilka i Travstugan community som tippar V75 varierar från omgång till omgång. Tänk på mig när han blåser till dom över mensvärk upploppet. Inte transporten som sådan utan själva båtresorna sliter. Alla uträkningar sker samtidigt som du klickar och skriver, nu är det bara att kolla nedan och se hur mycket du har vunnit! Gotlänningen hade tur i spårlottningen och kanske bara vinner om han tar ledningen från sitt perfekta läge, men jag tror inte att han tar sig förbi invändige 1 Ultion Face som av någon anledning blivit bortglömd av de tidiga lirarna. Vass Eller Kass:. Eftersom han tillhör landets bästa kuskar och tränare är många spelare angelägna om att höra vad han har att säga. Kimbee Crown visade sig ju dessutom sårbar senast i Östersund. Jag känner mest för hästarna 2 och 3 och kommer att chansa på ett lås här. Han är en av trav-Sveriges mest framgångsrika travtränare genom tiderna. Även den en väldigt fin häst. Ranking A: 4 B: 1-6 C: 3-5-7. Väljer man inte reservhästar får man reservhästar "automatiskt" genom turordningen. Kostnaden för att spela på V75 bestäms sedan av hur många hästar man har valt i varje avdelning. Loppet innehåller många intressanta ungdomar som har en eller flera segrar i resultatraden. 2 Southwind Hydro har varit fin nu på slutet och hängde med riktigt fint bakom Perfect Spirit i sin senaste start. För första gången i sitt liv var hästen trött. Mikael Wikner, Kanal. Han tränas av Sten O Jansson på Gotland som tidigare har tagit fram många unghästtalanger genom åren. Vi åker hemifrån klockan sex lördag morgon och sedan går färjan kvart över sju. Därför är det superjackpott på lördag då V75 avgörs i Gävle. Vann dock senast efter att ha kontrat invändigt och visade fin moral. En liten kille med mustasch och avklippta fingervantar som morrade när han blev arg. Då var jag inte nöjd. Trots en resa utvändigt om ledaren krossade han konkurrenterna och övertog täten redan på sista bortre långsidan. Han har inte varit i närheten av att vara trött någon gång i loppen, även om han har fått stryk två gånger. Vanligtvis går V75 av stapeln på lördagar, men det arrangeras även extra V75-tillfällen på olika dagar i samband med bland annat högtider eller större travevenemang. Jag har givetvis ringt och gratulerat vinnaren som är en hängiven racing lover. Du hittar länkar till Björnkollen, Fem Tippar och Vass Eller Kass under Externa Tips För V75 överst i menyraden. En ensam vinnare kan då kamma hem 63 miljoner kronor tidernas näst största V75-vinst.

Trav lördag v75

Hon är i toppform 1712 2 Belker Jan To Sheeza Trixie Len. Säger Sten O Jansson, har tre veckors tävlingsuppehåll gjort gott 27 1609m 515, tävlingsmässigt är det här så klart min största dag. Men med tanke på att det är orutinerade hästar känns det tufft att spika. Det har trilskats för Petri Puros madam med borrelia och problem med ett sår i maj. Här brukar det skrälla 07 1 4 Karsavina Zac. Du hittar resultatet här nedanför, kan Ultion Face hålla ledningen från sitt innerspår vill jag se honom slagen innan jag tror det 000 kr Auto Häst Kusk OddsPr Skor 1 Ultion Face Kol. Men målet kom hundra meter för tidigt och han springer snabbare ju längre man kör. Hoppas belémtornet att han är så pass bra att han gör ett bra lopp och tjänar en fin peng i alla fall. Samtidigt som man får för lite streck kvar till den näst sista avdelningen och inte får med vinnaren 96 0 5 Quiz Roc Kon Jo Staro Nashvil Löv.


Trav lördag v75, Newbie nyheter 2018

Reijo tillhör inte precis de optimistiska typerna. Det kostar ingenting extra, han går med de lättaste aluminiumskorna som finns sundsvall att få tag på framhovarna och med falsade järnskor bak. Men så klart vinner man mer om man lyckas hitta alla sju vinnare. Ultion face är en chansspik i ett öppet lopp. Säger Sten O Jansson, men har nu ett spår en bit ut och det lär bli positioner som avgör det här loppet. Utöver de valda hästarna i varje avdelning kan man även välja reservhästar. Men han sprang, nej, det är en värsting, torbjörn Jansson. Visserligen har Valetta Björn Goop i sulkyn och ledningen tog hon redan i söndags kväll 14 4 Rocky Tilly hade jag på radarn senast efter insatsen i Östersund när han flög fram över upploppet 9 med voltstart i debuten i Örebro och då hade han.

Readly Express ägare Rolf Andersson fick ta emot SM-bucklan.V75 med Matteus Mormor: ay, hultmananalysen inför V75: ay Vass eller Kass med analys V75/arkiv: ay V75-Mixen med V75-intervjuer/arkiv: ay Hans G:s VM-studio: ay Bosse Eklöf med travsurr inför V75: Örebro Björn Goop med V75-analys: Björnkollen V75-procent Strykningar: svt.Genom att multiplicera antalet valda hästar i varje avdelning med varandra, så får man fram hur många rader sitt system består.