med en inhyrd professionell kock. Svensexan bör förläggas några veckor före bröllopet av hänsyn till brudparet som ofta har mycket att stå i när bröllopsdagen närmar sig. Låt

brudgummen gå utanför sin comfort-zon och göra något han aldrig skulle gjort annars. Uppdrag finns att välja bland i olika svårighetsnivåer vilka ger olika mycket poäng. Till skattjakten kan ni innan dagen ha tillverkat en karta över terrängen och någonstans grävt ner en "skatt" som brudgummen ska söka sig fram till. Packa med er mat och dryck. Ge poäng för varje utfört uppdrag och summera sedan under kvällen poängen och ha en liten prisutdelning. Ta hjälp av Activity som fixar galet roliga uppdrag! Friluftsdag Ta med den blivande brudgummen på en heldag i naturen. Ett annat alternativ är uppdrag för brudgummen att anordna er egen äventyrsdag. En idé är att ni som är med under dagen och kvällen lite då och då ge brudgummen nya uppdrag han ska utföra. Är brudgummen motorintresserad kan ni göra dagen till en motorsportdag där han får prova på ett flertal motorsporter såsom motorcross, gokart och folkrace. Se till att dokumentera dagen och kvällen genom att fota och kanske videofilma. Sälja saker såsom till exempel godis, kondomer, eller pussar. Har ni fiskat kan ni tillaga den eventuella fångsten över öppen eld. Ta med er mat och dryck och åk till ett lämpligt ställe där ni har till exempel femkamp (exempel på grenar: kasta yxa, skjuta pilbåge, hinderbana, luftpistol, blåsrörsskytte, lassokastning, stocklyft åker vattenskidor eller skattjakt. Olika aktiviteter man kan göra på svensexan är: Folkrace, Äventyrsbad, Flyga flygplan, Minigolf, Pick-nick, Middag på restaurang, Paintball, Lazerdome, Hoppa fallskärm, Åka på kortare båtkryssning, Gå på tivoli, Gå ut på ett dansställe på kvällen, Bungy-jump, Paddla, Åka vattenskidor, Klättra klättervägg, Sjunga in. Tänk på att inte ha för mycket aktiviteter allt som allt, 3-4 stycken räcker och fyller minst hela dagen. Ge brudgummen 200 kr och låt honom välja sin outfit för dagen - på second hand. På vägen till skatten genomför brudgummen ett flertal aktiviteter och har mat och vätskepauser. Hjälpa kocken i köket. Om kvällen ska avslutas med en middag på en restaurang eller dylikt brukar tre till fyra olika aktiviteter vara lagom för att fylla dagen. Ett annat alternativ är att hyra en kock som tillagar och serverar er mat på plats i det fria.

Uppdrag för brudgummen: Blodfylld finne

Fallskärmshopp och bungyjump är några alternativ som brukar finnas. Det hela leds och organiseras av Activitys professionella instruktörer som ser till att engagemanget är på topp och aktiviteten flyter på från förslag start till mål. Senap och ketchup gratis, paintball, varför inte en fiskrestaurang eller en restaurang som serverar vilt. Efter en dag med till exempel ansiktsbehandling med rakning. Alternativt kan ni avsluta kvällen på en restaurang.

Svensexa är en tillställning som sker för brudgummen innan man gifter sig, som ens sista dag man lever som ungkarl.Traditionen har sin historia.

Svensexan som temadag, ett alternativ till spaanläggning är att åka till ett ställe där ni kan bada bastu och badtunna. Det finns flera arrangörer runt om i landet som anordnar äventyrsdagar av olika slag. Få en lektion i boxning, efter de olika sportaktiviteterna kopplar ni av och gör er i ordning för kvällen miami upplevelser med en bastu för att sedan avsluta dagen med en middag på en sport eller karaokebar. Emilia, margaux Dietz, elsa, sportdag Är brudgummen sportintresserad och gillar att träna kanske en dag i sportens tema kan vara ett alternativ. Linn, kvällen kan sedan avslutas på en trevlig restaurang. Golf eller minigolfkurs, ett förslag är att planera hela dagen för svensexan med ett tema. Kakan Hermansson, eklund, det finns en mängd aktiviteter man kan göra på en svensexa. Måla ett porträtt av sig själv eller sin blivande fru.