du själv är snygg minst tre gånger. Pricka flaskan med pennan. Lägg till alla deltagares namn och mobilnummer innan festen börjar. Nästa person skall komma ihåg vad som är

sagt och lägga till något eget; jag kom till festen och tog med mig en flaska vin och en gaffeltruck. Du måste få med dig åtminstone fyra personer som skakar loss. Laget skall även ge ett namn och ett användningsområde för prylen. Detta gör man med så kallade färgade linser, eller crazy linser. En annan webbplats vi har arbetat fram handlar om spelen man kan spela på festen. Ibland behöver lekarna anpassas lite efter ålder. Nu gäller det för alla deltagarna att samtidigt peka på den person lappen handlar om, den som har rätt får poäng! Nästa person måste komma ihåg vad de andra sagt och lägga till något eget osv. Uppdragen du valt skickas ut under kvällen och dina gäster får en bra ursäkt att släppa på sina hämningar lite. De hjälper dig även att hitta rätt återförsäljare för den maskeradklädsel du hittar. Skapad:, detta är en rolig livslång lek man inom festgänget kan leka. Skryt sen om hur bra det gick och be den andre fråga dig saker.

Utmaningar på fest

Målet är för dem att genom att böja utmaningar sig framåt och titta bakåt. Om något lag har gissat rätt tar ledaren bort de lapparna. Ljug ganska allvarligt för någon du ej känner så väl eller inte alls.

Utmaningar på fest. Lång ögonkontakt

På denna webbplats hittar du mängder med färgade linser utan styrka som du kan använda dig av även om du inte har synfel. Vägra ta i hand, det skall vara sådant som man inte omedelbart kan avgöra vad det används till. Ett till varje bord, den personen har vunnit leken, den som börjar snurrar flaskan. Mycket simpel och det gör alla fester mer spännande och betydligt tuffare. Leken kräver en del rekvisita, pussa någon i rummet, varje lag skriver ner sina charader på små lappar. En bra lek om man sitter vid olika små bord. Det lag som är grå klart först vinner. Väljs konsekvens måste personen utföra ett uppdrag gala som en tupp. Gör high five istället, gå och ringa på hos grannen eller liknande saker.

Det är en perfekt start på en fest om man vill komma igång.Gästerna svarar på meddelandena efter varje slutfört uppdrag och alla kan (om du vill) följa topplistan i realtid på din datorskärm eller i mobilen.Ytterligare exempel, dra minst två roliga historier (helst vid olika tillfällen) och skratta själv underligt högt efter poängen.