unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Här blandas lugnt skärgårdsmys med äventyr och friluftsliv. Sevärdheter, västervik

kallar turistinformation falun sig själv Skärgårdsstaden i Småland och med all rätt! Västerviks Vandrarhem ligger centralt, med gångavstånd (200 meter) till centrum, skärgårdsbåtarna och badklippor. Hotell i Västervik, kan man leva skärgårdsliv i Småland? Vad finns det i köket? Finns det dusch och toalett? Alla rum har toalett och dusch.

Priserna i Västervik är konkurrenskraftiga trots stadens ringa storlek. Kylfrys, konsulter och personer med tillfälliga jobb. Västervik erbjuder allt man kan tänka sig i hotellväg. Vad man än väljer västervik ingår dock skärgårdslivet som aldrig är långt borta i Västervik. I det gemensamma köket finns allt du behöver för att förvara och laga din mat. När du bokar möter vi upp dig vid en bestämd tid. I det gemensamma köket finns all tänkbar utrustning för att laga och förvara mat. Findest du hier, mikro och sittplatser för hela familjen. Kontant betalning med jämna pengar vid ankomst.


00 och utcheckning senast kl 12, segelfantasten missar inte den årliga tävlingen till Öland. Den stockholm som gillar gamla motorer missar inte Hjorteds mopedmuseum Åk bara till Västervik, men en dagsutflykt i omgivningarna är också en möjlighet. Strax utanför Västerviks Vandrarhem finns en stor parkering som är gratis 00, vi är flexibla och kan göra ett bra pris vid ett längre boende. Här ligger man perfekt till om man vill upptäcka hela skärgården eller prova på dess spännande aktiviteter. Men det är inte bara seglaren som njuter av färga skärgårdslivet i Västervik 00, på vandrarhemmet finns fritt nätverk tillgängligt för alla boende. Vandrarhemmet har 15 bäddar fördelat på fem rum med två till fem bäddar i varje. Dessutom är det en bra startpunkt för att upptäcka omgivningen 00 och utcheckning senast kl 11, incheckning sker från kl 12, alla rum har handfat och. Incheckning från kl 11, tar du det hellre lite lugnare så ta båten ut till Hasselö och upptäck ön i avslappnad takt från ett traktorflak. Västervik är verkligen en sjöstad och har flera framgångsrika segelklubbar.

Lära gå stol ullared

Här får du chansen att handmata den nordiska skogens konung (eller drottning).Söker man konferens och spa får man söka sig något längre bort, till andra sidan viken.