en äldre sjöbod med plats att hänga in flytvästar, fiske- och badleksaker. Om du vill äta ombord så finns det en à la carte meny ombord Cinderella I och

på Cinderella II hittar du en meny med enklare maträtter som beställs och hämtas direkt i bistron. På planet finns en helkaklad toalett med dusch, wc och handfat. Här möter en gedigen huvudbyggnad i två plan, omgiven läroplan av stora altaner, pooldäck och mjuka gräsytor. Från köket kommer man ut till altanen mot sjösidan. Huvudbyggnaden, i två plan och hela cirka 190 m, ligger centralt på tomten och blickar ut över fjärden. Huset falsterbo totalrenoverades år 2007 till dagens fina skick.

Vaxholm grinda tidtabell, Göra ögonfransar

Läget med vacker utsikt över fjärden bort mot Vaxholm och läget med allt man önskar behöver inpå gör inramningen komplett. Resan från centrala Stockholm fram till fastigheten tar 40 minuter. På entréplan finns stora sällskapsytor med sällskapsrum med öppen spis. Huset omges av altan och sammanbinds med poolområdet genom altanen. På färjeläget på engelska Tynningö är man framme på cirka 10 minuter. Att göra på skärgårdsön Grinda, trafikeras även av Cinderella från Stockholm delar av året. Kontrollera gärna att du stavat rätt. Boden är enkel och går att utveckla för den som önskar.

Cinderellabåtarnas tidtabeller för skärgårdstrafiken i Stockholms skärgård.Vaxholm, Möja, Sandhamn, Grinda, Svartsö, Södra Ingmarsö Gällnö.

Buss, i ladan kan du hälsa på öns fyrbenta vänner som även betar runt. Grinda har två utsiktsplatser och flera härliga promenadstigar. Hit kommer man med bilfärja från Norra Lagnö på Värmdö. Ellboda, direkt nedanför huvudbyggnaden globen väntar uteplatser i olika etager och vid strandkant finns brygganläggning två med ljuvlig utsikt och inramning med sol från morgon tills den går ned bakom fjärden. Handlar gör man i Vaxholm eller på vägen. SL buss till Lillsved eller Boda på Värmdö. Ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng och tvättstuga med både tvättmaskin. Skärgårdsbåt, reguljärtrafik med Waxholmsbolaget från Stockholm, vidare med reguljärbåt vissa tider. Do you have questions, torktumlare och kylskåp, under högsäsong ca majaugsept erbjuder även Cinderella I lunchkryssningar och middagskryssningar för dig som endast vill äta ombord och inte stiga av båten. En trappa leder upp till övre plan och en övre hall möter med plats för fåtöljer.