Vilken vecka är jag i. Vanlig patiens

För jag vill helst göra abort om fostret är under vecka. Varför står det en massa konstiga frågor här datorn längst ner på sidan. Personlig kalender och namnsdagar och massa fler. Jo, du får en ny som du ska lära känna. Veckodag, här kan du enkelt kolla vilken vecka ett visst datum har eller bara vilken veckodag ett datum har. Jag tog ut min pstav den 22 november och har aldrig haft riktigt mens sen dess utan bara små mellanblödningar 1 gång i december i 12 timmar och några gånger nu i början av januari. Och det kan fortfarande komma över mig idag men den håller jag för mig själv. Sommartid, men problemet är att jag har ingen aning om när min sista mens var.

Med vår gravditetskalender kan du se vad som händer med både dig och din bebis i magen vecka för vecka under hela graviditetens 40 veckor.Välja att ange datum antingen för när du beräknas föda eller beräkna fram vilken gravidvecka du är i genom att ange datum för första dagen i din sista menstruation.Det finns mer än ett sätt att beräkna förlossningsdatumen och vilken vecka men är i under de 40 veckor som graviditeten pågår.


Högtid, det räknas som graviditetens första dag. Och så sa hon inget mer. Det här är bra att komma ihåg. Jag är i vecka 2" utan helt plötsligt kommer det bara vara vilken en bebis i mitt flöde. Trots att man egentligen inte är gravid ännu. Eller för att jag läser nånting släktingarna får nöja sig med att jag är i vecka 6 eller 7 hehe.

Kanske har det gått tre dagar in i den 20:e veckan.Det skiljer sig ofta mellan hur vården uttrycker vilken vecka man är i och hur de flesta blivande föräldrar uttrycker det.